Portada llibre Estimat Max

Aquest llibre no és com els altres sinó que aquest llibre està fet de cartes.

A en Max, un nen de 9 anys, li regalen un llibre titolat:Qui té por del valent més dolent?.Li agrada tant que li envia una carta de felicitacions  a l'autora del llibre.

Per sorpresa d'en Max, l'autora li respon la carta. A partir de les cartes es crea una relació entre ells dos. L'autora, D.J. Lucas, fa un llibre sobre la vida d'en Max, i en Max fa un llibre que es titula: En Bram guanya els dinosaures. El llibre que fa la D.J. Lucas es ven bastant i en Max regala a bastanta gent el seu llibre.

 

Sally Grindley

Recomanat per a nens/es de 10-12 anys

Portada del llibre un petó de mandarina

Aquest llibre tracta d'una nena que se'n va del seu païs ja que està en guerra però per desgracia el seu pare s'ha de quedar a la guerra.

La Vanina (la nena) és molt guapa, i a caus ad'aixo fa que dos nois l'estimin, un d'ells és en Tavi (un dels preotagonistes) i l'altre és el busca-raons de l'escola.

Aquests dos nois i els seus amics s'ajunten per alegrar a la Vanina, el que fan és inventar-se una cançó. Aquesta canço tambè la presenten a un concurs de talents, i n'acaben guanyadors.

 

 

Eulalia Canal

Recomenat per a nens/es de 9-12

Portada del llibre El dia que la Saïda va arribar

Aquest llibre tracta d'una nena que es muda de païs.

En arribar al cole la Saïda (aquesta nena) no parla i una nena se n'adona, i comença a buscar les paraules, però no les troba.

Llavors un dia li pregunta perquè no parla i li diu que no es perquè hagi perdut les paraules sinó que ella parla un altre idioma.

Llavors comencen a ensenyar-se els idiomes mutuament.

Susana Gómez Redondo
Il·lustrador: Sonja Wimmer
Recomenat per a nens/es de 8-12 anys
Portada del llibre El viatge a la lluna

Aquest llibre tracta d'un nen que vol anar a la lluna, i per tant aixó és el qeu els hi demana als reis. La nit de reis el desperta un conill, el conill mágic. Aquest conill el porta a la lluna amb una barca de cristall que vola. quan arriben a la lluna fan una mini festa amb la família del conill mágic, s'ho passen molt i molt bé. Peró el nen quan es desperta está al seu llit i pensa:-Ha sigut un somni? No pot ser, JO HE ESTAT A LA LLUNA! VA dir tot convençut. El nen va sortir al pati, havia nevat i en la neu es veien una petjades de conill.

 

Yoko Kataoka

Recomenat per a nens/es de 3 anys cap amunt.

Portada del llibre Diari d'H

Aquest llibre és d'una nena de debò. Aquesta nena és diu Hypatia i té 14 anys. El que hi ha dins d'aquest llibre són els secrets més intims de l'HYpatia però tambè junt amb la seva vida, amorosa, amb amigues, amb els pares,....

L'Hypatia té molts problemes i inquietuts com les que segurament et passen a tu.

L'Hypatia estima a en Lluis però té la mala sort que en Lluis estima a la seva millor amiga...però si segui lleguint potser en Lluis canvia d'opinio.

El pare de l'Hypatia té una novia de 26 anys i ell en té uns 50 que pasara entre ells dos?

US he deixat amb l'intriga he.

Quan começes no pares!!!

 

Hypatia Pétriz

Recomanat per a nens/es de 10 anys cap amunt.

Portada del llibre JO NESBO el doctor proctor i les pòlvores tirapets

Aquest llibre tracta d'en Doctor Proctor, d'una nena molt espavilada i d'un nen que és molt i molt baixet.

El que li passa al Doctor Proctor és que és pensa que les seves pòlvores no serveixen per a res però quan els hi ensenya a la nena i a el nen molt i molt baixet troba la seva utilitat.

Aquestes pòlvores són per tirar-se pets però no un pet com el que et tires normalment sinò un pet que et fa volar!!!(és diuen pòlvores tirapets)

Tambè hi ha unes altres pòlvores que et fan tirar-se pets però voles encara molt més lluny!!!(és diuen pòlvores petarronautes)

És un llibre de PETS!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Però la vida per ells tres no és tan fàcil com penseu sinò que tambè els hi passen unes quantes destroçes.

Però tranquils que al final POTSER s'arrregla tot.

 

El llibre és diu JO NESBO......... perquè Nesbo és el nom que s'ha posat l'escriptor del llibre i com que ja n'ha fet més en tots ha posat això.

Nesbo

Recomanat per a nens/es de 10-13 anys.

Portada llibre Aula 25

Això no és acsactament un llibre, sinò que són escrits de persones, grans, o que tenen un grup de música, o cuiners,.. de totes menes.

Dins d'aquest llibre amb aquesta portada tan inspirativa a lo que us vaig dir al perquè he fet aquesta pàgina que deia que quan llegeixes voles doncs en lo mateix s'ha inspirat Santi Perez un dels pares de l'escola que és pintor que ell mateix a fet aquesta portada.Bè seguim ¡, dins d'aquests llibre, hi ha molts escrits però te'ls has de llegir tots? Noooooo clar que no (si vols si he), tu et llegueixes els que creus qeu t'agradaran o que et seran utils,....dins del llibre Aula 25 tambè hi ha una canço, i una recepta de cuina molt especial...

JO com ja us he dit nomès llegui els escrits qeu us interressin, igualment que tots són molt interressants, divertits, que et fan pensar,...Però jo crec qeu hi ha un que passi el qeu passi tè l'has de llegir sabeu perquè? Doncs perquè no l'ha fet cap adult l'ha fet una nena una nena de 1r d'eso, i que a ella com a mi i segur que ha vosaltres li encanta llegir i ha fet l'escrit de la lectura i el perquè li agrada llegir, aquesta nena és diu: Maria Paricio.

US EL RECOMANO DE TOT COR!!!

 

Ha estat portat per Javi(professor)i Puri.

Portada del llibre l'Oscar i la Peggy Blue

Aquest és un llibre que tracta d'un nen que té cancer l'Oscar.

L'Oscar per soposat està al hospital i com ja sabeu encara no s'ha trobat solució a alguns cancers i com qeu no sabien exactament el cancer que tenia li ahn fet unes proves i unes operacions però res, no ho han pogut solucionar. Però l'Oscar no perd ni un segon de la vida qeu li queda. A l'hospital té uns quants amics però lo més important té un amor!!!La Peggy Blue, li diuen Blue perquè té una malaltia que li ha tornat la pell una mica blavosa. Al final l'Oscar i la Peggy són novios i tambè fan qeu és casen i altres histories d'amor...

Però si heu anat alguna vegada a un hospital hi han unes senyores que estan amb els pacients i fan qeu t'ho passis millor,....I a qui la teniu la iaia rosa, l'Oscar li diu aixì perquè és la més vella de totes aquestes senyores, i lo de rosa perquè totes porten una bata rosa, ella li explica totes les seves histories, com la que abans es dedicava a la lluita lliure, i l'Oscar li explica tot lo de la Peggy Blue i tambè li explica el mal rotllo que té amb els seus pares,...

És molt maco el llibre i donà molts consells per la vida , però si sou d'aquells qeu s'us escapa la llagrimeta (com  jo) al final s'us cauran unes quantes, perquè ja sabeu que de llarga la seva vida no ho serà tant. PErò en aquest llibre no t'explica la seva vida a tu li explica a Deu, ja que la iaia rosa li ha dit que li escrigui. Ja que segur que algu us ha dit "si expliques les teves penes a algu s'us faran més petites" (Sinò ho sabieu ja ho sabeu), doncs això és el que li diu la iaia rosa a l'OScar, i aixì ho fa.

M'ENCANTA!!!!!!!!!!!!!

 

Autor: Eric-Emmanuel Schmitt

Traductor: Josep Sampere i Martí

Il·lustrador: Álvaro Manzanero

Recomanat per a nens de 9-10 anys cap amunt.

 

Portada llibre de Habitción Invadida

Aquest cómic és en castella,

tracata d'un nen que està a la seva habitació i de sobte un dia es va trobar un forat a la paret aquest forat portava a un mon de uns extreterrestesi calr uns quants van entrar a la seva habitació i passen moltissimes aventures, però tambè el nen pot entrar a el seu mon, i per descomptat hi entra.

 

Si vols riure una estona a que esperes llegueix-te'l!!!!!!!!!!!!!!

Portada Un secret a les butxaques

Aquest llibre tracta de dos nens, 

ells dos van a casa la seva avia a Ribera, alla passaran el Sant JOAn, però  la seva via per les video trucades els hi ha dit que ha Ribera hi ha un secret. Ells dos estan usper intrigats volen arribar ja a Ribera.

QUan arriben  ha Ribera dinen,.. arriba la REvetlla de Sant JOan i la seva via els hi pregunta qeu volen fer tirar petards o descobrir el secret els dos volen DESCOBRIR ELS SECRET!!!!

Van amb cavall al bosc  i alla la seva avia els hi ensenya uns bichitos minis els MINAIRONS, són uns animalets molt petits que sempre els portes dins del caut a la butxaca(per això el llibre és diu Un secret a les butxaques).

Aqquest animalets quan surten del caut et pregunten:QUe farem? Que direm? .

Perquè tu els hi has de donar fenia per fer i despres els hi has de cridar super rapidament. ENTREU AL CAUT!!!

 I ells et fan cas.

Passen els dies hi han de tornar a casa seva pero a més demportar-se les maletes s'emporten els MINAIRONS!!!

 

Tot no els hi va tant bé com pensaven a casa seva perque`els MINAIRONS,.....

 

Aixo no us ho dire per deixar-vos amb la intriga!!Jijijijjiji

Us encantara!!!!

 

Autora:Tessa Julià Dinarès

Il·lustradora: Anna Clariana

Recomanat per a nens de més de 10 anys